Een leven met dieren

Het dierenpension kan je vinden tussen veld en bos in het groene Herselt. Met zijn centrale ligging tussen Geel, Diest en Leuven is het pension goed bereikbaar.

De eerste gasten werden ontvangen in 1978. Toen al werd er gekeken naar de specifieke noden van de pensiongasten. Hond mag hond zijn, kat mag kat zijn en zelfs de vogeltjes mogen fluiten zoals ze gebekt zijn. Er wordt nauwlettend gekeken naar het gedrag en de gezondheid van elk dier.

 

Dierenpension Onder Vrienden

Voor ons beide begon dit avontuur met een passie voor dieren. Al van jongsaf zijn dieren niet uit ons leven weg te denken. Na onze studies zochten we een manier om van onze hobby ons beroep te maken. Dit hebben we gevonden in dierenpension 'Onder Vrienden'. Na 4 jaar wonen en werken op het dierenpension hebben we in 2015 de kans gekregen om de zaak over te nemen. Zo hebben we op 1 november 2015 het roer overgenomen.

Omdat het belangrijk is om up-to-date te blijven volgen we regelmatig bijscholingen en lezingen. Zo heeft Leeroy opleiding gevolgd bij Sint-Hubertus en is Kathleen gediplomeerd gedragscoach voor honden.