Uw hond voelt zich goed Onder Vrienden!

Omdat de hond een groepsdier is, vinden we sociaal contact belangrijk. Daarom laten we de honden verschillende keren per dag in kleine groepen uit. De groepen stellen we samen op basis van het karakter. We beschikken hiervoor over ruime uitloopweides. Op die manier krijgt de hond aandacht, wordt zijn lichaamsbeweging bevorderd en kan hij zich speels uitleven. Uiteraard kunnen honden die het moeilijk hebben met soortgenoten individueel op de uitloopweides. Een grondige kennis van de psychologie van de hond staan garant voor een correcte aanpak.

We zijn er trouwens van overtuigd dat een evenwichtige en goed opgevoede hond zich probleemloos aanpast in ons hondenpension.

Ons opzet is de hond tijdens zijn verblijf in het pension te laten genieten van het samenzijn met soortgenoten, waartussen hij zich vrij en speels kan bewegen. Bovendien wordt de aandacht die hij van zijn baasjes moet missen op die manier ruim gecompenseerd. Hij is immers met vakantie in een hondenhotel!

 

Hondenhotel regio Aarschot - Westerlo - Heist-op-den-Berg

Op zoek naar een hondenhotel in de regio Aarschot? Dierenpension Onder Vrienden is een beestig kattenpension met ruime kennels en persoonlijke aandacht voor jouw huisdier.